Banerne

Baneregler

Online booking foretages på:
www.hsgtennis.memberlink.dk

HUSK at læse reservationsreglerne.

Banepleje

Gode baner er en nødvendighed for en god tenniskamp. Derfor opfordrer vi alle til at følge de få regler, der findes om brug og pasning af banerne. – Banerne må kun benyttes i tennissko – Pas banerne efter de anviste regler, der er ophængt ved anlægget – Banerne skal altid vandes før brug – Huller eller andre små skader, der opstår på banerne under spillet, skal omgående repareres – Større skader på banerne skal omgående meldes til bestyrelsen – Baner og liner skal fejes efter endt spil

Sko

– Der må kun spilles med tennissko på banerne – Det er FORBUDT at spille med gummisko med stort mønster, fodboldstøvler, gummistøvler, træsko, sandaler o.l.

Reservation

– Der må kun reserveres 1 time ad gangen for 2 spillere eller 2 timer for 4 spillere – Efter endt spil kan en ny time reserveres – Der skal påføres 2 eller 4 forskellige medlemsnumre i online systemet på banerne, eller 1 medlemsnummer + gæst (pris kr. 50,-). Spiller der gæster på banerne uden at være registreret, vil medlemmet, der har taget gæsten med blive opkrævet kr. 100,- pr time.  – 2 spillere må reservere 2 timer, Hvis det er en kamp til klubmesterskaberne. I online systemet skal der bookes begge medlemmers nummer + klubmester. Til DGI-turneringskampe må der reserveres 2 timer på den ene bane og 4 timer på den anden. I online systemet skal der bookes den ansvarlige medlems nummer + DGI på alle tiderne  Mød op til tiden. Kommer du mere end 10 miutter for sent, må andre have lov til at tage banen.

Hvis du ønsker at overtage en nyfejet bane, skal du møde op 5 min. før spilletiden starter, så dem der evt. spiller på banen kan se, at I er mødt op.

Alternativt skal du give spillerne 5 minutter fra I møder op til at feje banen, eller selv feje banen inden I begynder at spille.

Gæster

– Det er tilladt at tage gæstespillere med på tennisbanen, hvilket skal være påført i online systemet (medlemsnr. + gæst). Har man som medlem haft en gæstespiller med på banerne, vil man efterfølgende få tilsendt et girokort for gæstespil.

Anden boldspil end tennis på banerne er forbudt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen